Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Qui hi haurá

Els continguts de la 1ª edició es defineixen a través d’un procés participat per l’ecosistema d’artistes participants, membres de l’equip organitzador, voluntaris, col·laboradors de The Exploding Fest i persones clau del món acadèmic vinculades a la improvisació per començar.

Pau Rodriguez

Psicòleg i Músic. És psicoterapeuta i treballa amb adults i adolescents en l’àmbit privat. També és assessor en programes comunitaris d’atenció psicològica juvenil. És especialista en el tractament de la impulsivitat i gestió d’estrès.

Constanza Brnčić

Ballarina i coreògrafa. Llicenciada, màster i doctoranda en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

Actualment combina la seva tasca creativa en l’àmbit de la creació escènica, la improvisació, i la realització de nombrosos projectes i encàrrecs -entre els quals destaca el projecte comunitari PI(È)CE-, amb la docència de Composició i Improvisació i és Cap d’especialitat en coreografia i interpretació al Conservatori Superior de Dansa (CSD / Institut del Teatre).

Frau Diamanda

Traductora, escriptora, artista audiovisual travesti, drag performer, infectora cultural, viagista, Dj i actriu ocasional. Me especializo en arte transgénero y performance multimedia y actualmente. S’especialitza en art transgènere i performance multimèdia. Actualment, està desenvolupant una estètica neobarroca en l’escriptura i ha publicat el llibre «Escenas Catalanas: errancias antropológico-sexuales». La seva pràctica principal és com a artista audiovisual i comissària treballant especialment amb fotografia, vídeo, música electrònica i plataforma multimèdia.

Es la irònica creació d’un Personatge insòlit, un símbol paradigmàtic del glamour corrosiu que recurs al maquillatge i vestuari, la fotografia i el vídeo, a l’acció política i el souvenir fetitxe per a dotar progressivament de versemblança al simulacre. És un híbrid transcultural obert a la POSSIBILITAT de transformar mentalitats.

Els artistes de moviment Paul Guenot (12 de novembre) i Blanca Tolsà (9 de novembre) faran les intervencions escèniques de cadascuna de les formacions.

A %d blogueros les gusta esto: